18 Temmuz 2012 Çarşamba

Rita Hunter'ı tanıyor musunuz?


İsminin Rita Hunter olduğuna bakmayın o bir Türk.Tatlı,kaprissiz bir yazar üstelik.. 
Dizifilm gibi sitelerde hikaye yazarken başladı tuğlaları koymaya ve artık o kitapları olan bir yazar. Sepya ile başladığı yola bugünlerde artık Epsilon ile devam ediyor.
 İlk basılı kitabı Kalbimi Çaldın.
Bildiğim kadarıyla birde internet üzerinden yayınlanan bir kitabı var adı "YAĞMURLA GELEN" :)
İkinci kitabı Tatlı Tuzak ise artık Epsilon ile huzurlarınızda.. 
Kitapları ne yazık ki bulamadığım için bir arkadaşımın göndermesini bekliyorum. Ama DR olan tüm şehirlerde ulaşabilirsiniz.
Bir Türk Judith mi geliyor yoksa?
Kitlesinin ona olan bağını fazlasıyla hakediyor.Her okuyucusu ile birebir Facebook sayfasından ilgileniyor.
Bugünlerde de ön siparişe çıkan yeni kitabı konuşuluyor. 
Ateş Serisinin ilk kitabı AŞKIN ATEŞİ en yakın zamanda raflarda yerini alacak.
Umarım en yakın zamanda bizimle minik bir söyleşide yapar.Ben onu kendi adıma çok merak ediyorum. :))

 Aşkın Ateşi Arka Kapak Yazısı
"ATEŞ SERİSİ 1 - AŞKIN ATEŞİ, RİTA HUNTER

Masum bir plan kimsenin canını yakmazdı değil mi?

Isabella Gwen Sullivan kadar fedakâr bir kızın dostu için yapmayacağı hiçbir şey yoktu. Ancak sağduyu konusundaki genel sorunu bazen ipin ucunu kaç
ırmasına neden olabiliyordu.
En yakın arkadaşı Fredy deli gibi sevdiği Vivian tarafından hiçbir sebep yokken terk edilmiş, üstüne üstlük onun Henfield Kontu Adrian Eaglestone ile nişanlandığı haberini almıştı. Bu durumda o kıza ve nişanlısına iyi bir ders vermek kaçınılmazdı.
Böylece Isabel ve Fredy bir hafta sürecek olan Henfield yaz balosuna katılmanın bir yolunu buldular. Planları basitti... Balo boyunca yeni evli bir çift gibi davranacaklar, bu sayede kıskandırma silahının eşsiz gücünü Vivian üzerinde deneyeceklerdi.
Her şey kusursuz olabilirdi…
Tabii işler düşündükleri gibi gitseydi...
Adrian tekrar âşık olabileceğini hissediyordu... Geleneksel Henfield yaz balosunda güzeller güzeli Vivian ile nişanlarını kutlayacaklar ve cemiyetin takdirini kazandıkları kusursuz beraberliklerini ilan edeceklerdi. Ne var ki işler düşündüğü gibi gitmedi. Baloya katılan yeni evli tuhaf çift hayatlarına fırtına gibi girdiğinde yapabildiği tek şey önce rüzgâra kapılmak, sonra da o rüzgârı kendi lehine çevirmek oldu.
Ödenmesi gereken bedeller biraz ağır ama son derece adildi. Neticede bu olayda kimse pek masum değildi. Özellikle de küçük yalanıyla ortalığı karıştıran Isabel’in masumiyetle uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktu..."





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder